Instagram update


ÅRETS BOKKALENDER
Nu söker vi sponsorer!
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Året adventskalender kommer vara smockat med härliga boktävlingar varje dag där alla ni bokälskare har chans att vinna! 🤞🏻 Det blir mitt och @bokbesatt :s lilla sätt att ge tillbaka för all omtanke och kärlek vi fått från er.
❤️🌲❤️
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Nu söker vi därför sponsorer till flera av luckorna i kalendern! Förlag, författare eller andra bokbloggare som vill samarbeta för att lyfta fram sin bok, sitt förlag, ett viktigt budskap eller sitt instagramkonto/blogg genom en av de 24 tävlingar jag och Bokbesatt kommer att anordna på Instagram i december!

Hör av er via DM på instagram till oss om ni är intresserade av att sponsra med en bokvinst. Först till kvarn! Senast den 12:e november dock, så att vi hinner knyta ihop säcken!
❄️🎅❄️
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
#åretsbokkalender2019 #bokkalender #adventskalender #julkalender #julkalendertävlingar #tävling #bokblogg #bokviskerskan #bokbesatt

Share: