Busted

Busted

BUSTED
Av: Gina Ciocca
Med: Amy Melissa Bentley
Kategori: YA-romance
Format: Ljudbok
• • • •
”Busted” är en underhållande bok. Storyn är inte en renodlad romance utan bjuder på lite dektektivarbete som gör boken mer eller mindre unik. Den påminner mig om tv-serien Veronica Mars, men är lite mer lättsmält. Kanske lite som Kitty-böckerna, men med kärleksvibbar..? 🤔

Gina Ciocca har ett mer bokstavligt språk där dialogerna tar mycket plats. Det gör att historien rullar på bra. Vanligtvis gillar jag att romance-delen får ta plats, men här hamnar den lite i skymundan.

Uppläsaren Amy Melissa Bentley gör ett bra jobb, Hon har ett nyanserat tonfall som ökar inlevelsen för historien.

Om du föredrar mindre romance så kanske där här lilla gobiten passar dig. 😁

Vill du läsa baksidestexten?
Swipa höger! 👉🏻
• • • •
Betyg: 4.4/5.0
Längd: 8h 5min
Utgivare: Tantor Audio

Share: