Tjänster och gentjänster

Tjänster och gentjänster

TJÄNSTER OCH GENTJÄNSTER
Av: Sophie Kinsella
Med: Ellen Jellinek
Kategori: chick-lit / Feelgood
Format: Ljudbok
• • • •
”Tjänster och gentjänster” är en story om syskonrivalitet, familjeföretaget och att våga stå upp för vad man tror på. Allt allvar kryddas med humor och lättsamhet.

Sophie Kinsella levererar en bok som uppfyller alla Kinsella-kriterier. Den innehåller såklart en kärlekshistoria men jag skulle dock vilja ha lite mer fokus på kärlek (men det är ju för att jag själv älskar romance 🥰). Däremot tycker jag mycket bättre om huvudpersonen Fixie än t.ex. Kinsellas tidigare karaktär Samantha i ”En skopa kärlek”. Fixie känns mer trovärdig och jag har själv lättare identifiera mig med henne. 🙃

Elin Jellinek står som inläsare precis som i alla andra Kinsellas fristående böcker. Boken är bra, men jag måste hävda att Jellinek inte är en storfavorit. Jag tycker att hennes röst ger sken av en stark, självständig och målmedveten kvinna vilket i mitt tycke inte passar in på Kinsellas karaktärer.

Har ni tips på böcker där ni tycker att Elin Jellinek passar perfekt som inläsare? Kanske där karaktärerna är mer starka och självständiga..? 🙃

• • • •
Betyg: 4.3/5.0
Längd: 11h 29min
Utgivare: Printz Publishing

 

Share: