Kritgubben

Kritgubben

KRITGUBBEN
Av: C.J. Tudor
Med: Mattias Linderoth
Kategori: Spänningsroman
Format: Ljudbok
• • • •
Den här var det ett tag sedan jag lyssnade på. Det var den senaste boken i bokcirkeln Röda tråden som jag är med i (pm:a mig ifall du också vill vara med i bokcirkel!) Det var en otroligt välskriven bok med lite matiné-feeling. Den hade en hint av Stephen King men med en mer lågmäld karaktär. Själv påminde den mig om tv-serien ”En härlig tid” (The Wonder Years). Med det berodde antagligen på att boken är skriven i jag-form. Uppläsaren var Mattias Linderoth och han passade verkligen superbra! Ska nog lyssna på fler av hans inläsningar!. 🤔

Så tummen upp för boken, en bra sommarlyssning/-läsning för er andra kanske?
• • • •
Betyg: 4.5/5.0
Längd: 9h 29min
Utgivare: Bonnier Audio

Share: