Det vi glömde säga

Det vi glömde säga

DET VI GLÖMDE SÄGA
Av: Klara Grede
Med: Frida Hallgren
Kategori: Feelgood
Format: Ljudbok
• • • •
Klara levererar en rolig och samtidigt rörande historia. Den har en lättsam ton men är oväntat djup.

Huvudpersonen Ella försöker hålla näsan ovanför vattenytan och den enkla utvägen är att låsas vara någon man inte är. Men det bidrar till hastiga och knasiga beslut, som man bara himlar på ögonen åt. 😅

Boken påminner mig lite smått om en äldre version av den självsäkra men samtidigt osäkra Caroline (”Konsten att vara Caroline” av Peter Barlach). Uppläsaren är Frida Hallgren och antagligen bidrag det starkt till min igenkänning av Caroline, eftersom det är Frida som läser även dem böckerna.

Frida som uppläsare är klockrent val och hon förmedlar både den lättsamma och lite vemodiga känslan. 🙃

Boken är som sagt verkligen underhållande och väl värd en lyssning.
• • • •
Betyg: 3.7/5.0
Längd: 12h 27min
Utgivare: Bonnier Audio

Share: