Ljuva Lockelser

Ljuva Lockelser

LJUVA LOCKELSER
Av: Maya Blake
Kategori: Romance
Format: E-bok
• • • •
Denna lite udda pärla fann jag i Harlequin Romantik 3-i-1-bok. Vanligtvis är dessa böcker bara lite tidsfördriv som inte lämnar några spår. Men just den här sticker ut lite i mängden.

Trots den lama och intetsägande titeln så erbjuder boken en spänning i form av ombytta roller där den kvinnliga karaktären är the bad gay (eller girl 😉). Det är alltså hon som balanserar på fel sida om lagen. 😎

Men det som jag faktiskt hurrade högt för är att hon har delvis japanskt ursprung. Det är ju högst ovanligt bland harlequins böcker. De flesta (typ alla) kvinnliga karaktärer brukar vara ljushyade nordeuropéer – och kanske en och annan mörkhyad. Det är ju desto vanligare att mannen är sydeuropé eller så. 🤔

Så med dessa två uppiggande ovanligheterna och att historien är underhållande landar den faktiskt på en 4:a. Så om ni har tillgång av denna 3-i-1-bok bläddra fram till sista storyn och berätta vad ni tyckte!
• • • •
Betyg: 4.0/5.0
Utgivare: Harper Collins

Share: