The Forge-trilogy

The Forge-trilogy

THE FORGE TRIOLOGY
Av: Meghan March
Med: Joe Arden / Erin Mallon
Kategori: Romance / Erotik
Format: Ljudbok
• • • •
Här kommer Meghan March med en riktigt het romance-triologi. Jag har lyssnat på fler av hennes tidigare böcker och hon är verkligen proffs på cliff hangers, dock är jag inte lika imponerad denna gång. 🙃

Själva storyn är okej, men det är en lite väl burdus man som tar vad han vill ha, så att säga. 🤨

Den första (Deal with the Devil) och andra boken (Luck of the Devil) går i samma anda som Meghans tidigare böcker. Men när det är dags att knyta ihop säcken (Heart of the Devil) är det som att lyssna på värsta Bond-filmen; Det är kortspel, action och sex; och allt på hög nivå.

Som ljudboksinläsare har vi Joe Arden och Erin Mallon. Hans röst är härligt manlig med en lite raspig feeling. Medan hennes är lite väl dramatisk. Hon har en tendens att dra ut på det sista ordet i var och varannan mening, antagligen för att öka på spänningen..? Detta är inte den bästa triologin av Meghan, men om man gillat hennes tidigare böcker lär man även tycka att denna är okej. 🤓
• • • •
Betyg: 2.3/5.0
Längd:
Deal with the Devil – 5h 53min
Luck of the Devil – 5h 54min
Heart of the Devil – 4h 40min
Utgivare: Meghan March

Share: