Hur kär får man bli?

Hur kär får man bli?

HUR KÄR FÅR MAN BLI
Av: Katarina Von Bredow
Med: Liv Mjönäs
Kategori: YA-romance / ungdomsbok
Format: Ljudbok
• • • •
Fick mersmak efter att ha lyssnat på Camilla Jönssons ”Redan tagen” och därför blev det en till ungdomsbok á la YA-romance.

Detta är en briljant, fin historia om ansvar, familjen, vännerna och så klart kärlek. Jag är helt begeistrad i huvudpersonen. Katarina har skapat denna otroligt ödmjuk, skarpa och faktiskt superhärlig tonårstjej. Men hon är även uppkäftig, ironisk och sarkastisk, dvs en tonåring ända ut i fingerspetsarna.

Liv Mjönäs, som är inläsaren, gestaltar huvudkaraktären SÅ bra. Hon ger henne liv och man hör glädjen, upprymdheten lika väl som ilskan, sorgen eller blygheten. En underbar uppläsare!!! Henne ska jag lyssna mer på.

Om ni är sugna på att läsa eller lyssna på ungdomskärlek och tonårsbekymmer då MÅSTE ni plocka upp den här!

• • • •
Betyg: 4.8/5.0
Längd: 11t 12min
Utgivare: Rabén & Sjögren

Share: