Slutet

Slutet

SLUTET
Av: Mats Strandberg
Med: Hedda Stiernstedt, Christopher Lehmann
Kategori: YA / Ungdom
Format: Ljudbok
• • • •
”Slutet” är en bok jag hade höga förväntningar på! Jorden är på väg att gå under och vad gör ungdomen då? Synopsis är sjukt bra och jag såg verkligen fram emot att lyssna på den. Men jag gissar att jag la min förväntansfulla ribba alldeles för högt.

Storyn är tänkvärd och trovärdig, men historien bjuder på mer drama, medan jag förväntade mig spänning och passion.

Den bjuder på en långsamt växande kärlek och vänskapsband ställs på ända. Men jag blev lite besviken. Visst det är en känslig och fin berättelse men jag var inte imponerad av att man blandat in ett mord mitt i hela ’Världen håller på att gå under’-tesen. Det blev helt enkelt en lite mer spretig story, för min smak.

Uppläsarna Hedda och Christopher jobbade bra. Hedda var fantastisk i tv-serien ”Vår tid är nu” men här höll hon ett lågmält tonfall. Själv hade jag önskat lite mer toppar och dalar för att få igång tempot lite.

Christopher arbetade något mer med tonskiftningarna men (nu får ni bli sura/irriterade på mig 😇) jag störde mig på att det smög in lite läspande här och var. Det är inget fel med att läspa, men för mig är det lite som att lyssna på någon som smackar mycket. Till slut är det det enda man hör eller väntar på att få höra… 😔

Kanske ställde mina höga förväntningar till det och därför blev slutbetyget si så där? Den har ju ändå blivit hyllad av många! Kanske du gillar den mer än vad jag gjorde?
• • • •
Betyg: 3.1/5.0
Längd: 11t 57min
Utgivare: Rabén & Sjögren

Share: