1986

1986 av Jesper Ersgård

Uppläsare Stefan Sauk

”1986” är en stark spänningsroman med mycket högt tempo. Den är producerad, som tidigare Storytel Original-produktioner, i 10 avsnitt. Och varje avsnitt avslutas med en cliffhanger som får en att genast lyssna vidare.

Jesper Ersgård står på egen hand som författare utan sin bror, trots det känner man igen språket ifrån ”Svart stjärna”. Spänningsfaktorn är som sagt hög och berättelsen drivs framåt i ett snabbt tempo. När sista avsnittet är avslutat står man lite handfallen. Man har inte blivit mycket klokare, utan man står med många frågor obesvarade. Helt enkelt upplagt för att man ska suktad efter nästa bok. Så jag ber Jesper Ersgård att skynda skrivs nästa!

Stefan Sauk är i sitt vanliga esse och presterar lika formidabelt som alltid!


Betyg: 4,8/5,0
Längd: Ca. 10h
Utgivare: Storytel Original

Share: