Grindvakterskan

GRINDVAKTERSKAN av Elvira Berg

Uppläsare: Alexandra Drotz Ruhn

Detta är Elvira Bergs första kärleksroman och hon har fått in riktigt mycket – parkskötsel, mystik, deckargåta och så klart kärlek! Får mig att dra paralleller med flera av Nora Roberts böcker, men Elviras bok har något som Roberts saknar; nämligen humor, enligt mitt tycke. När historien är så där lagom ”lummig” så kommer plötsligt huvudpersonen med en rolig kommentar som får mig att fnissa och genast livas historien upp!

Nu till uppläsaren; Alexandra gör ett godkänt jobb. Hon har en berättarröst som är dramatisk och så där feminint, sexigt mörk. Själv tycker jag att den lämpar sig för hetare böcker. Inte för att den här inte hade sina heta stunder men jag menar ännu ett snäpp vassare. Lyssnade tidigare på Jenny Johanssons noveller om Louise och där kommer Alexandras röst verkligen väl till pass!

Betyg: 3,9/5,0


Utgivningsår: 2018
Utgivare: HarperCollins Nordic
Formgivare: Jenny Lindgren

Share: